Monday, 7 January 2013

Butterfly Farm Pulau Pinang

   Salam semua... Hari ni cuma nak update pasal percutian masa hujung bulan 12 hari tu [ 31.12.2012 ]... Kejap saja kami pi sana. Kami cuma pi kat butterfly farm ja Masa kami pi tu cuaca tak berapa elok. Mendung dan hujan sikit-sikit. Sebelum pi butterfly farm tu kami benti kejap kat tepi pantai. Kami benti kat Kompleks Pantai Miami kejap. Nak amek gmbar pun tak berapa nak ada mood, sebab mendung...







   Lepas tu baru kami terus pi Butterfly Farm. Kat bawah ni ada la beberapa keping gambar yang sempat aku amek walaupun waktu tu hujan renyai-renyai. Rama-rama pun malas nak terbang waktu ni. Sejuk la kot. Macam manusia, bila hujan ja terus tarik selimut nak tidur. Hehehehee...














Yang ni fresh dari ladang...






Antara tumbuhan yang sempat aku snap








Haiwan lain pun ada jugak







Yang ni dah dikeringkan
















Bila dah habis melawat, boleh la amek gambar dengan kabui besar ni....
Selamat bercuti





No comments:

Post a comment

harap maaf kalau saya lewat atau tak sempat balas komen anda ...